DOMEIN PUYENBROECK

Over Sportbar

In het sportcentrum op het Domein Puyenbroeck werd de oude cafetaria omgebouwd tot Sportbar. We heten je welkom en zijn doorheen het jaar doorlopend open! Je kan er dagelijks komen uitblazen en genieten van een drankje tot een kleine maaltijd.

Genesteld in de sportieve omgeving van het recreatiepark zetten uitbaters Patrick en An de deuren opnieuw open. Het enthousiaste team van Sportbar verwelkomt iedereen met open armen in de gloednieuwe cafetaria. Smacht je na een leuke namiddag fietsen of wandelen rond het domein naar een verse pannenkoek of ijsje? Dan is het in Sportbar heerlijk vertoeven. Heb je na een stevige sportsessie nood aan verfrissing? Ons team tovert je met plezier een drankje voor je neus. Sportbar wordt jouw favoriete stek in het Waasland!

Sportbar cafetaria

Ontdek

Onze menukaart

Onder het motto: het hoeft niet ingewikkeld te zijn om lekker te zijn! Onze menukaart biedt voor iedereen wat lekkers aan. Bij Sportbar vind je heerlijke klassiekers van spaghetti bolognaise tot vol-au-vent. Zowel voor de kleine als grotere honger voorzien we maaltijden aan mooie prijzen. Op onze uitgebreide drankenkaart vind je vast wel iets dat jouw dorst kan stillen. We hebben zowel warme als koude dranken, smoothies en bubbels,...
Zoek een plekje uit in onze cafetaria, schuif je benen onder tafel en geniet.

reserveer mijn tafel

Kom je met een grote groep of wil je graag zeker zijn van een plaatsje? Reserveer dan alvast jouw tafel.

Let op: jouw reservering geldt pas nadat je een bevestiging ontvangen hebt.

Ontwerp zonder titel

COMING SOON…

SUMMERBAR

Onze Summerbar zorgt voor de ultieme vakantiesfeer dichtbij huis. Waar vind je ons juist? We zijn gelegen op het domein Puyenbroeck aan de buitenzwembaden. Bij Summerbar kan je heerlijk vertoeven voor een lekkere snack of drankje na een frisse duik in het water.

Kom gezellig vertoeven aan het water in een familiale sfeer. Trek baantjes in het 50m buitenzwembad, blaas uit in de ligweide of ravot met je kleine spruit in het plonsbad. Wat heb je nog meer nodig dan stralende zon en verfrissing in het zwembad? Smakelijke snacks, een sprankelend drankje en een zomers deuntje op de achtergrond natuurlijk!
Zo is het plaatje compleet, genieten maar...

Summerbar opent vanaf 1 juli samen met de buitenzwembaden.
Iedereen welkom!

BEZOEK ONS OP

PROVINCIAAL DOMEIN PUYENBROECK

Je vindt Sportbar terug in het sportcomplex van Provinciaal Domein Puyenbroeck. Het recreatiedomein biedt naast onze gezellige bar ontelbaar veel mogelijkheden voor zowel jong als oud. Sport en spel spelen de hoofdrol dankzij een waaier aan activiteiten waaronder uitgebreide wandel- en fietspaden, binnen- en buitenzwembaden, speel- en sportzalen, een prachtige roeivijver, dierenpark en nog veel meer. Combineer een bezoekje aan onze Sportbar met een daguitstap op het domein!

VERSTERK ONS JONG EN DYNAMISCH TEAM

JOBS

Gezocht: enthousiaste jobstudenten en flexijobbers voor onze Summerbar

Zin om te werken op de gezelligste en sportiefste plek van het Waasland? Zegt een totaal vernieuwde cafetaria ingebed in een oase van groen en rust jou wat? Dan zijn wij naar jou op zoek! Wij zoeken een paar stevige helpende handen voor om ons fris, jong en gedreven team te ondersteunen!

Jouw troeven?

 • Je werkt georganiseerd, snel en efficiënt.
 • Je hebt handen aan je lijf, bent geëngageerd om te werken en hebt een goede werkhouding.
 • Je bent stressbestendig en altijd vriendelijk.
 • Ervaring in de horeca is een plus.

De job?

 • Je neemt bestellingen op en serveert dranken volgens de regels van de kunst.
 • Je zorgt ervoor dat de alles er steeds netjes bij ligt.
 • Je helpt een handje in de keuken.
 • Je tovert bij elke klant een glimlach op het gezicht.

What’s in it for me?

 • Je krijgt vooraf of op je eerste werkdag een opleiding of testdag en leert het assortiment kennen.
 • Je krijgt een goede verloning op basis van dag-contracten.
 • Je werkt in een leuke sfeer met fun en sun.
 • Je geniet van een flexibele werkregeling (weekavonden of weekends).
Stuur je cv en motivatie naar jobs@sportbar-puyenbroeck.be